Bed & Breakfast

“Heerlijk uitgerust wakker worden in de Peel”

In de OranjeHoeve slaap je als een vorst(in). Dankzij de heerlijke, comfortabele bedden kom je volledig tot rust.
Iedere kamer is ruim opgezet en beschikt over een eigen badkamer, voorzien van ruime inloopdouche, toilet en wastafel. De kamers bieden genoeg ruimte voor uw spullen. Ook een campingbedje of 3e bed (bij ons aanwezig) past er nog prima bij.

Zoek je graag je eigen plekje op? Elke kamer van de Bed & Breakfast is voorzien van tv en wifi. Ook is er de mogelijkheid om koffie en thee te pakken in de keuken. (gratis)
Alle kamers op de begane grond beschikken over een eigen terras, schijnt het zonnetje dan sla je gewoon je tuindeur open… Genieten!

“Het is heerlijk om hier de stilte te horen.”

De zon schijnt tot laat in de avond op je eigen terras, dat ook hier weer voor een uniek uitzicht zorgt. Je ziet de zon langzaam verdwijnen achter de Peel. Dit was het uitzicht waar de zanger van Rowwen Hèze aan terug dacht toen hij het bekende nummer ‘De Peel in brand’ schreef:

“En ‘s oaves laat de hoar nog naat, nog efkes en nar bed.
De raam wiet oap genne sloap en d’n hemel waas veurroej.
Mist hing op ’t land
’s Oaves laat da stong de piel in brand”

Wordt het buiten te fris of heb je zin in gezelschap? Ook de huiskamer van onze Bed & Breakfast leent zich prima voor een gezellig avondje. In de keuken kun je een kopje koffie of thee nemen. (gratis) Een wijntje, bier of iets fris staan klaar in de koelkast. Het bereiden van een maaltijd is helaas niet mogelijk.
Even internetten of TV kijken en ook op vakantie ben je op de hoogte van het laatste nieuws. De boekenkast is gevuld met boeken over de streek.
Ook aan de kinderen is gedacht. Hier vind je speelgoed en spelletjes waar jong en oud zich mee kunnen vermaken.

Bij een overnachting op de OranjeHoeve hoort natuurlijk ook een vers ontbijt. Met vers afgebakken broodjes, gekookte eitjes en verse jus d’orange geserveerd in de huiskamer.

“Wat een verwennerij; dat lekkere ontbijt en niets te hoeven doen!”