Dag en Nacht in de Peel

Dag en Nacht in de Peel is een uniek arrangement waar u in twee dagen allerlei mooie bezienswaardigheden gaat bezoeken.

U wordt bij de OranjeHoeve ontvagen met een kopje koffie of thee en een stuk gebak. Daarna fietst u naar het Toon Kortoomspark. Dit bevindt zich bij het voormalige woonhuis van schrijver Toon Kortooms. Hier maakt u kennis met het blotevoetenpad. Ook krijgt u een rondleiding waardoor u helemaal op de hoogte bent van het ontstaan van natuurgebied de Peel.

Na deze mooie middag fietst u terug naar Helenaveen voor een heerlijk 3 gangen diner. Bij de OranjeHoeve is de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een hapje en een drankje.

Direct reserveren?

0493-539662
info@dagennachtindepeel.nl
www.dagennachtindepeel.nl

Dag en Nacht in de Peel

Het arrangement kost € 94,95 p.p.
Inbegrepen in het arrangement is het volgende;

Een overnachting in een luxe kamer bij de OranjeHoeve, Helenaveen •
Koffie met gebak bij ontvangst •
Fiets- of autoroute •
Bezoek Toon Kortoomsmuseum met rondleiding •
Uitgebreide luxe lunch in de Veenderij •
Beleving blotevoetenpad •
Drankje op het terras van het Toon Kortooms Park •
Uitgebreid 3-gangen diner in Helenaveen •
Luxe ontbijt bij de Oranjehoeve •

2 ontspannen dagen waarin alles voor u geregeld is!

 Het programma

Op dag 1 wordt u ontvangen bij de Oranjehoeve tussen 10:00 en 11:00 uur met koffie en gebak. U kunt hier, indien gewenst, uw bagage achterlaten. Vervolgens krijgt u een fiets- of autoroute mee om een stukje van het gebied te verkennen. Rond de middag wordt u verwacht op het Toon Kortooms Park. Daar krijgt u een rondleiding in het Toon Kortooms museum. Vervolgens staat er in de naastgelegen Veenderij een uitgebreide lunch voor u klaar.

Na de lunch gaat u het blotevoetenpad beleven bij het Toon Kortooms Park.
De middag wordt hier afgesloten met een lekker drankje op het terras van de Veenderij.
Na dit lekkers vervolgt u uw route terug naar de Oranjehoeve waar u gaat inchecken en de mogelijkheid heeft uzelf op te frissen in uw kamer.

Tussen 17:00 en 19:00 uur gaat u genieten van  een 3-gangen diner inclusief 2 consumpties in Helenaveen. Daarna keert  u terug naar de Oranjehoeve, waar u nog even na kunt napraten onder het genot van een lekkere borrel en van de ondergaande avondzon.

Wanneer u de volgende ochtend weer uitgerust wakker wordt, wordt u tussen 8:00 en 10:00 uur een heerlijk ontbijt geserveerd. Daarna is het tijd om uit te checken en kunt u een kijkje nemen in onze kast voor tips en bezienswaardigheden. Deze dag kunt u geheel naar eigen wens invullen.

Data

Deze aanbieding kan worden geboekt van 1 april tot 1 oktober op dinsdag, woensdag en donderdag. Overige data in overleg.

Nu ook in het laagseizoen te boeken! Vraag naar onze scherpe prijs.

Voor meer informatie kunt u terecht op
www.dagennachtindepeel.nl
of bel naar 0493-539662

Dag en Nacht in de Peel wordt aangeboden door:

logo tkp logo oh