De Hoeve

De OranjeHoeve is een monumentale boerderij, midden in het natuurgebied de Peel, gebouwd in 1912. Sinds 1982 wonen wij op de Hoeve. We hebben hier 25 jaar een melkveebedrijf gerund. Toen het Peelgebied opnieuw werd ingericht wilden we de Peel niet verlaten. Niet voor niets schreef zanger Jack Poels van Rowwen Hèze het lied ‘Helenaveen’. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging in deze mooie streek.

“Een mooie omgeving, een prachtig natuurgebied, kunnen we daar iets mee?
We gaan een Bed & Breakfast beginnen!”

Sinds 2008 is de Hoeve in gebruik als groepsaccomodatie. Koninginnedag 2008 was dé dag voor het startsein. Na een grondige verbouwing werden de deuren geopend!
De Hoeve is volledig vernieuwd en van alle luxe voorzien. Er is erg veel tijd en energie gestoken in het ontwerp. Dat zie je meteen! De Hoeve heeft een inrichting die past bij haar omgeving: natuur!
Alle 8 kamers hebben een eigen naam en een daarbij behorende aankleding.

“Met slaapkamers die namen hebben als “in het bos”, “op de hei” en “tussen de koeien” kom je meteen in de stemming”.

Ook de huiskamer is een heerlijke ruimte om te verblijven. Genoeg plaats voor alle gasten. Al zijn de slaapkamers volledig ingericht met privé badkamer en eigen tv, in de woonkamer kun je gezellig samen zijn met elkaar of met andere gasten. Je kunt hier zelf je kopje koffie of thee pakken in de keuken. Een wijntje, bier of fris staan klaar in de koelkast. Uiteraard is er overal wifi.

“Haardvuur, een leuk tv-programma, bladeren in een boek en tijdschrift: alles wat je nodig hebt voor een leuke avond.”

De ligging van OranjeHoeve is ideaal. Ruimte voor kinderen om te spelen. Rust om je terug te trekken van de dagelijkse drukte. Natuur om van te genieten!
Een heerlijke fietstocht of wandeling begint dan ook direct bij de voordeur.

“Stap naar buiten en geniet!”