Groepsaccommodatie in Noord-Brabant

Het jaarlijkse familieweekend komt er weer aan, jullie hebben zin om een vriendenweekend te houden of gewoon even lekker weg met een gezellige groep mensen. Je komt op internet van alles tegen. Je bent al gauw dagen aan het zoeken, maar waar ben je nou echt naar op zoek? Zoek je een groepsaccommodatie in Noord-Brabant?

De Oranjehoeve is zo’n groepsaccommodatie in Noord-Brabant, gelegen tegen de Limburgse grens. Je rijdt het hobbelweggetje langs het kanaal af en ziet de Oranjehoeve liggen. Lekker rustig. Tussen de weilanden. Aan de rand van het bos. Hier ga je je met vrienden of familie prima vermaken! Je parkeert je auto aan de zijkant en je oog valt al snel op het speelveld. Een volleybalnet, voetbalgoals: ook de kinderen zullen het naar hun zin hebben hier! Je stapt uit en kijkt om je heen, de koffers kunnen wel even wachten. Achter de Hoeve ligt een mooi terras in het zonnetje! Nu maar hopen dat het weer zo mooi blijft!

Groepsaccommodatie in Noord-BrabantWandelen in de PeelJeux des BoulesDe SomeersingelGroepsaccommodatie in Noord-Brabant

 

 

 

 

 

Je pakt de koffers uit de auto en loopt naar binnen. Daar word je persoonlijk begroet door de eigenaren. Jullie stellen elkaar aan je voor en ondertussen kijk je ook binnen eens goed rond. Je voelt je meteen thuis, er hangt al een fijne sfeer. In de Hoeve is alles wat je nodig hebt, laten Peter, Karin en Ine je zien. Je zet zelf je drankjes koud in één van de drie koelkasten of zet zelf een kopje koffie. 

Dan is het tijd om de slaapkamers te bekijken. Ook deze zijn afgestemd op de natuur buiten! Het wordt moeilijk kiezen! Welke kamer wordt het? Kies je voor een overnachting ‘in de wei’ of slaap je liever ’tussen de koeien’? Dat wordt nog een moeilijke keuze.
Eerst maar eens een kopje koffie met wat lekkers, om bij te komen van de reis.

Deze groepsaccommodatie in Noord-Brabant heeft alles wat je nodig hebt. Kijk snel bij onze informatie groepen wat deze Hoeve nog meer te bieden heeft.