“Een bijzondere beleving op het platteland.”

Gezellig een paar dagen weg met familie of vrienden? Dan kun je de OranjeHoeve volledig afhuren als groepsaccommodatie. Het is de ideale plek voor een weekend of midweek met vrienden of familie. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

8 slaapkamers
Onze Hoeve beschikt over 8 ruime tweepersoonskamers, de gezamenlijke woonkamer en een grote compleet ingerichte leefkeuken.
Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, toilet en wastafel. In deze badkamers liggen ook handdoeken voor jullie klaar.  Op de kamer vind je een televisie en gratis wifi.
De koffie en thee staan klaar in de keuken, de bedden zijn opgemaakt: alles is aanwezig voor een heerlijke nachtrust.

5 slaapkamers
Op doordeweekse dagen kun je ook alleen de benedenverdieping van de OranjeHoeve huren. Je beschikt dan over 5 slaapkamers en al het bovenstaande. 
Je kunt dan met maximaal 12 personen bij ons terecht. 

Klik hier voor tarieven en aankomsttijden. 

“De mooie omgeving, het prachtige huis, de vriendelijkheid
en de activiteiten in de buurt waren geweldig!”

Als je de hoeve volledig afhuurt als groepsaccommodatie zijn de woonkamer, de keuken en alle slaapkamers alleen voor jullie! Jullie mogen gebruik maken van de compleet ingerichte keuken. Een kopje koffie zetten, een wijntje drinken en een hapje maken voor een leuke avond. Of samen een maaltijd koken (en natuurlijk afwassen), alles kan! De Bed & Breakfast is van alle gemakken voorzien.

Geen zin om in de keuken te staan of zin in iets anders? Geen probleem. Wat dacht je van een barbecue in de tuin bij heerlijk weer? Of een compleet verzorgde catering? Dit kan in de vorm van hapjes, een diner, enz. Kijk voor de verschillende mogelijkheden eens bij de onderstaande cateraars. Het is de bedoeling dat jullie zelf contact opnemen met de cateraar en de bestelling in ontvangst nemen.

Een uitgebreid ontbijt kan door ons worden verzorgd.

Destacado Catering
www.destacado.nl 

Angela Kanters Catering
www.ajaks.nl

BBQ op locatie
www.henkaarts.com

“Hier zijn we weer! Ook dit jaar genieten wij van de heerlijke tuin!”

Natuurlijk wil je ook van het weer genieten als de zon schijnt. Bij de OranjeHoeve is aan ruimte geen gebrek! Misschien verplaats je het ontbijt of avondeten naar buiten. Een avondje borrelen bij de vuurkorf kan ook! Er is een terras aan de achterkant van de Hoeve en ook een overdekte zithoek in de veldschuur.
Naast de Hoeve is een (speel-)weide waar je volop actief bezig kunt zijn. Denk aan een zandbak, trampoline, jeu de boules baan, voetbalgoals en een volleybalnet. Wederom; er is aan van alles gedacht zodat jij je met je familie of vrienden niet hoeft te vervelen!