Last minute herfstvakantie

Het weer begint weer om te slaan, de temperatuur ligt wat lager, de bladeren beginnen te kleuren; het is herfst! In de herfst is het buiten zeker zo mooi als in de zomer. Geniet van de prachtige kleuren van de Peel of ga op zoek naar bosbessen of bramen. Je zult je verbazen over de schoonheid van de Peel in dit seizoen.

Binnenkort hebben de meesten van ons, vooral als je kinderen hebt, weer een paar dagen vrij. Het is bijna herfstvakantie! Wil je nog even een last minute herfstvakantie boeken? De Peel is een prachtig gebied om je last minute herfstvakantie te besteden. Voor jong en oud; er is genoeg te doen. Zoals eerder gezegd lekker wandelen of fietsen in de peel en genieten van de mooie kleuren en veranderingen in de natuur. Maar ook voor de kleinsten onder ons is er genoeg te doen; bezoek een boerderij in de buurt waar je dieren kunt aaien of breng een bezoekje aan het blote voeten pad. Zelfs voor de actievere gasten is de peel een prima plek voor een last minute herfstvakantie! Wandelen en fietsen kun je hier volop, maar je kunt je ook bewegen op andere manieren. Denk aan scooters, elektrische steps, solexen of een treinfiets.

last minute herfstvakantie

last minute herfstvakantie

Boek nu!

Misschien wil je nog gebruik maken van ons Koningsarrangement. Dit arrangement is in de herfstvakantie ook op maandag of dinsdag te boeken. Je verblijft 3 nachten bij de OranjeHoeve, maar betaalt er maar 2! Zo blijft er binnen deze last minute herfstvakantie zelfs nog meer ruimte over om leuke dingen te doen in dit prachtige gebied.
Als je nog niet weet wat je wil gaan doen kun je ook eens kijken op de site van VVV de Peel: www.vvvdepeel.nl Hier staan alle leuke ideeën en activiteiten op een rijtje.

Wacht niet langer, klik op contact  en boek direct je last minute herfstvakantie!