Onze nieuwe website is ‘in de lucht’!

ballonwedstrijd (Kopie)

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van onze nieuwe website. Wij zijn erg trots op het resultaat! We hebben de afgelopen jaren alle op- en aanmerkingen van lezers aangehoord en deze geprobeerd te verwerken in de nieuwe site. Wij hopen je nu nog duidelijker te kunnen informeren en enthousiast te maken voor een paar daagjes op de OranjeHoeve. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons vernieuwde fotoalbum. Hierin vind je een heleboel nieuwe foto’s. Ook in het gastenboek kun je lezen dat iedereen erg geniet van een verblijf op onze Hoeve.

Om dit een officieel tintje te geven hebben we de OranjeHoeve-site symbolisch de lucht in laten gaan. Heeft u deze ballon ook voorbij zien komen?
De gelukkige vinder van de ballon kan het kaartje terug komen brengen of opsturen. Je ontvangt dan 50% korting op een overnachting voor 2 personen. (o.b.v. beschikbaarheid)

Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s en foto’s. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven! Like ons ook eens op Facebook, dan ben je automatisch en altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes.

Natuurlijk blijven we je ook graag te woord staan via telefoon en e-mail, dus neem gerust contact op!