Overnachten: De Peel

Lekker even weg.. waar ga je naar toe? Waar wil je naar toe?
Voor wie midden in de natuur wil overnachten: de Peel! Kom naar dit gebied op de grens van Limburg en Noord-Brabant en zie zelf waarom dit voor velen een favoriete plek is om uit te waaien.

Wat is er heerlijker dan je te begeven in de buitenlucht? De frisse lucht in; je voelt de wind en de zon en geniet van de natuur om je heen. Je komt lekker tot rust op je eigen tempo. Het dagelijks leven even aan de kant geschoven. In de Peel kun prima vooruit! Er zijn talloze fietsroutes, wandelroutes en andere activiteiten te vinden in dit gebied.

De OranjeHoeve is een ideale plek om te overnachten. De Peel ligt als het ware in de achtertuin. Als je door de voordeur naar buiten stapt loop je zo de Peel in. In de hoeve zijn verschillende wandelroutes aanwezig waar je meteen op in kunt haken.
Ziet u liever iets meer van de omgeving? Dan kunt u vooruit met een van de fietsroutes, ook beschikbaar bij de OranjeHoeve. Na een dagje fietsen en een bezoekje aan één van de vele toeristische attracties kom je terug bij de OranjeHoeve om te overnachten. De Peel nog in je hoofd, dat slaapt heerlijk! Zo wordt je weer uitgerust wakker, om weer een nieuwe dag te beleven in de Peel.

“Ik heb erg genoten van de mooie omgeving,
mede dankzij de tips die ik van jullie kreeg.”

Kijk vast eens naar onze mogelijkheden voor een overnachting bij OranjeHoeve

 

Omgeving

Bij het plannen van een verblijf wil je misschien al eerder weten waar je aan toe bent.

Of wil je iets actiefs ondernemen, maar even geen zin in fietsen of wandelen? Er zijn genoeg mogelijkheden. Bijvoorbeeld het huren van scooters, solexen, tochten door de peel, etc.

Neem thuis alvast een kijkje op:

www.depeelnatuurlijk.nl
www.vvvdepeel.nl
www.liefdevoorlimburg.nl
www.route.nl
www.knooppunten.nl