Overnachten in Limburg en omgeving

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg vind je prachtige gebieden die je als natuurliefhebber gezien moet hebben. Hier bevindt zich een bijzonder veengebied met vennen, moerassen, vaarten en bossen. Van vroeger bekend om de turfwinning zoals deze beschreven wordt in boeken van Toon Kortooms. In dit afwisselende laadschap vind je veenmoerassen, plassen, open heidengebieden, vlaktes, bossen en zandruggen. Er groeien talloze bijzonderen planten. Bovendien is dit gebied één van de rijkste vogelgebieden van West-Europa.

We hebben het hier over de Peel. Op de grens van Limburg en Noord-Brabant vind je 3 prachtige Peelgebieden; de Mariapeel, de Deurnesche Peel en de Grote Peel. Alle 3 uniek en een prima plek om je als natuurliefhebber te vermaken.

Om deze beleving compleet te maken kom je natuurlijk ook overnachten in Limburg en de omgeving van de Peel. Groepsaccomodatie OranjeHoeve heeft hierin een unieke ligging. Je stapt de voortuin in en je kijkt op de bosrand van de Mariapeel (Limburg). Stap je door de achterdeur naar buiten, dan kijk je uit op de Deurnesche Peel (Noord-Brabant). Doordat je je op loopafstand van beide Pelen bevindt, is dit de ideale locatie om je tocht door de Peel te beginnen.

Naast deze twee natuurgebieden vind je alles wat je nodig hebt als je komt overnachten in Limburg of zijn omgeving. Je vindt er terrasjes, restaurants en talloze activiteiten. Wat dacht je van een bezoek aan de ijsboerderij? Of wil je een scooter huren? Misschien zelfs een balletje slaan op een nabij gelegen golfbaan? Ook met de kinderen kun je je prima vermaken in de Peel. Lekker rennen door het bos of een uitstapje naar het blotevoetenpad. Voor ieder is er wat wils in deze omgeving.
Wij helpen u hier graag mee op weg. In de OranjeHoeve vind je voldoende routes en folders over alles wat er te doen is in deze speciale omgeving.