Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.201.97.224 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
96 berichten.
Bachus Bachus schreef op 3 oktober 2022 om 17:48
HERINNERINGEN GEMAAKT met en groep mooie mensen! Ons 34e Bacchus vrienden weekend! Hoe mooi en hoe trots zijn we om dit met elkaar te mogen beleven! Het huis, de omgeving, de gastvrijheid, was weer fantastisch! Dank hiervoor!
Wolter Wolter schreef op 18 september 2022 om 17:20
Al 3x een geweldig weekend in de Oranjehoeve met de vriendengroep en voor 2024 weer geboekt. Top locatie! Tot ziens!
Mason Mason schreef op 19 augustus 2022 om 11:50
Liebe Gastgeber, wir hatten eind wundervolle Zeit. Die Unterkunft ist traumhart & Sie standen uns für jeden Munsch zurf Verfüging. Wir kommen wieder! Danke für alles!
Fam Hoogeveen/Morgan Fam Hoogeveen/Morgan schreef op 5 augustus 2022 om 16:19
Ik vind het huis heel erg mooi en het was ook lekker groot. de omgeving is ok heel mooi. we hebben echt genoten. De tuin was ook heel mooi en groot en de trampoline was ook leuk. We vonden de vuurpit ook leuk en hebben lekker marshmallows geroosterd! 🙂 het volleybal net was ok erg leuk, we hebben elke avond volleybal gespeeld 🙂 ik vond deze vakantie geweldig!!! 🙂 Heel erg bedankt. groetjes van ons allemaal! 🙂 🙂 🙂
Fam Fonteyne Fam Fonteyne schreef op 29 juli 2022 om 12:15
Het was leuk om hier te verblijven. We hebben genoten van het kampvuur. En marsmelos roosteren bij het vuur. De trampoline was heel leuk we hebben er veel op gesprongen. En we hebben ook veel geschomeld. De kamers waaren leuk en gezellig. We hebben leuke activiteiten gedaan. Ik zo graag nog eens willen komen. Deze vakantie was top! :)m Groetjes de hele familie
Atelier Xie Atelier Xie schreef op 24 juli 2022 om 14:17
Een mooie accommodatie in een mooie omgeving! De tuin werkte bijzonder inspirerend voor de schilderessen die mee waren op de schildervakantie van Atelier Xie uit Zoeterwoude. Complimenten dat aan alles is gedacht in dit fantastische verblijf. Waar gastheer/vrouw schap! We hopen hier zeker nog eens terug te komen. Dank voor de goede zorgen!!
An Bergman en Harry Oostdam An Bergman en Harry Oostdam schreef op 10 juli 2022 om 17:07
Wat een fijne verjaardag heben we hier met het hele gezin gevierd. Ze zijn allemaal héél erg weg van het mooie huis en de prachtige omgeving. En niet te vergeten; 'n heerlijk bed en douche! En voor de kinderen 'n speelparadijs! 'n verjaardag om nóóit te vergeten! 🙂
De Goede Hoop De Goede Hoop schreef op 17 juni 2022 om 11:35
Gezellig met de Jeu de Boule club "De Goede Hoop" in deze mooie accommodatie. Wat een fantastische week, komt door de mooie zomerweek 24 graden. Mooie omgeving waar we leuke uitstapjes hebben gedaan. Oranjehoeve bedankt, zeker een aanrader om terug te komen!
Wim en Marja Wim en Marja schreef op 20 mei 2022 om 15:58
14 jaar geleden kwame wij hier met onze motorvrienden (12 personen) toen jullie B&B net geopend was. Het beviel zo goed dat we het jaar daarna nog eens kwamen; weer een topweekend. Nu zijn we hier t.g.v. ons 45-jarig huwelijk in februari, samen met onze 3 (+2) kinderen en 4 kleinkinderen en weer is het een geslaagd wekend. De accommodatie is top, alls is aanwezig. Meer dan voldoende ruimte voor iedereen en ook de ruime keuken is super! Wie weet komen we nog eens terug, in ieder geval zullen we jullie aanbevelen! Bedankt weer!
Fam Vanwynsberghe Fam Vanwynsberghe schreef op 13 mei 2022 om 15:50
Prachtig huis, we hebben onszelf verwend! Puik gezelschap, toffe sfeer, schitterende omgeving... en dat allemaal bij schitterend, zonnig weer. Oh ja, we werden door jullie heel vriendelijk ontvangen! Wij zeggen het voort! Tot.....? Fam Vanwynsberghe uit Beveren
De 4CC-bende De 4CC-bende schreef op 2 mei 2022 om 10:13
Een prachtig huis, perfect weer, tof gezelschap. Kortom, een schitterend weekend gehad! Het land van Peel, dichtbij, maar onbekend. Wat zijn wij blij voor deze zéér aangename kennismaking!
Joosten Joosten schreef op 24 april 2022 om 10:52
Beste Peter, Karin en Ine, Bedankt voor het geweldig verblijf. Zo dicht bij huis en een totaal andere prachtige locatie. Jullie hebben een prachtige accommodatie! Hopelijk tot weer eens.
The big 10 The big 10 schreef op 22 april 2022 om 12:56
Peter, Karin en Ine, P = Plezante, mooie momente, E = Een prachtige accommodatie, R = Rustige omgeving, F = Fraaie wandel- en fietsroutes in de buurt, E = Echt de moeite waard, C = Charmant en smaakvol ingerichte kamers, T = Terugkomen is wat we wensen! Bedankt voor alles! Jullie mogen fier zijn op wat jullie hier hebben verwezenlijkt! PERFECT!
Die "Spassvögel" Die "Spassvögel" schreef op 3 april 2022 om 13:23
Wir hatten ein tolles Wochenende! Das Haus ist genial, wir kommen wieder! Lieber Dank!
Fam de Geus Fam de Geus schreef op 14 maart 2022 om 13:11
Bedankt voor de hele fijne gastvrijheid en de prachtige boerderij waar we heerlijk van hebben genoten! We geven jullie en DIKKE 10 voor dit fijne verblijf. Fijne groet van Fam de Geus.
E. Camps E. Camps schreef op 5 februari 2022 om 10:40
Perfectie tot in elk detail, wat een magische plek en hoeve om in te vertoeven. Prachtige tijd gehad om te mogen helen en op kracht te komen. Alles bij elkaar is het bijzonder. Veel dank en we hopen weer gauw een keer te mogen terugkomen.
- - schreef op 30 januari 2022 om 11:33
Wij hebben en ontzettend leuke tijd gehad hier. Buiten de fijne voorzieningen in het huis was de omgeving ook echt prachtig. Bovendien hebben we ontzettend veel lol gehad van de grote tafel en de gezellige plekjes. De bedden en badkamers waren ook top!
Fam van Westbroek Fam van Westbroek schreef op 27 december 2021 om 13:51
We hebben met onze familie hele gezellige dagen gehad in de Oranjehoeve. Heerlijk gewandeld in het bos en genoten van deze accommodatie. De avonden waren gezellig door de spelletjes, muziek, eten en het bijkletsen met elkaar. We hopen zeker nog een keer terug te komen..
Fam Reurink, Huizen Fam Reurink, Huizen schreef op 5 december 2021 om 09:45
Voor de 2e keer in de sfeervolle Oranjehoeve. Het was weer fantastisch en alles klopt hier! Heel fijn Sinterklaasweekend gehad met ons gezin. Hopelijk weer tot de volgende keer!
Fam vd Boorn, Rovers, Vincken, vd Broek Fam vd Boorn, Rovers, Vincken, vd Broek schreef op 28 november 2021 om 10:29
Wat een geweldige accommodatie! Sfeervol, ruim en alles tot in de puntjes verzorgd! We hebben een heerlijk familieweekend gehad. Lekker geslapen, heerlijk gewandeld en elkaar na lange tijd weer gevonden in heerlijke wandelingen en in een supergezellige avond met veel plezier en muziek. We hopen zeker nog een keer terug te komen!