Vakantie de Peel!

De meivakantie komt er weer aan. Misschien ben je ook al aan het kijken voor de zomer vakantie De Peel is een mooi natuurgebied waar jong en oud van zullen genieten.
Op de grens van Brabant en Limburg valt genoeg te beleven voor de natuur liefhebber. Je kunt er uren zwerven door de Peel of je geniet van een van de vele fietstochten die al het moois van de Peel laten zien. Even helemaal wat anders dan thuis, je kijkt er je ogen uit!

Niet alleen natuurliefhebbers kunnen hier terecht. Er zijn talloze activiteiten in de Peel waar u uit kunt kiezen. Je hoeft je hier geen dag te vervelen! Ga je met vrienden op stap? Wat dacht je van een High-Wine, High-Beer of een rondleiding op een wijngaard. Deze zijn beide op fietsafstand, dus ook over de weg terug hoeft u zich geen zorgen te maken.

Of ben je lekker met je gezin een (paar) nachtje(s) weg? Ook voor kinderen is er een groot aanbod in en rondom de Peel. In de Grote Peel zijn zelfs regelmatig wandelingen met een verteller die precies afgestemd zijn op kinderen en hun ouders. Kinderen gaan bijvoorbeeld met een schepnetje de natuur in om naar allerlei waterdiertjes te kijken. Een gids neemt je mee en vertelt je wat je allemaal ziet. Dus misschien een tip voor de vakantie: de Peel heeft genoeg te bieden.

Misschien ontsnap je wel van de dagelijkse drukte en wil je even helemaal niks. Je hebt liever een rustige vakantie De Peel is uitermate geschikt om tot rust te komen. Bij de OranjeHoeve beleef je de peel als het ware al in de achtertuin. Je stapt uit bed, zet een kopje koffie en loopt naar buiten; Je eigen privé terras op. Hier stoort niemand je! Misschien alleen een hert of een vogel die toevallig ook op bezoek is.

“Heerlijk om hier de stilte te horen.”

Vakantie de Peel

Kijk vast eens naar onze mogelijkheden voor een overnachting bij OranjeHoeve

Omgeving

Misschien wil je voordat je op vakantie gaat al wat dingen bekijken of een planning maken.
In de omgeving van de OranjeHoeve is genoeg te doen. Voor Bourgondiërs, voor fietsers en wandelaars, voor jong en oud.
Het maakt niet uit wat voor soort vakantie De Peel biedt voor elk wat wils.

Neem thuis alvast een kijkje op:

www.depeelnatuurlijk.nl
www.vvvdepeel.nl
www.liefdevoorlimburg.nl
www.route.nl
www.knooppunten.nl
www.dagennachtindepeel.nl

Wil je wat langer in deze streek verblijven en fiets je graag van de ene naar de andere Bed & Breakfast? Kijk eens op:
www.fietsenmetstreken.nl