Helemaal van deze tijd en razend populair is de vakantieboerderij!

Toen we in 2008 ervoor hebben gekozen om onze oude boerderij om te bouwen tot groepsaccomodatie hebben we meteen rekening gehouden met dit concept. Steeds meer mensen willen hun drukke dagelijkse leven ontsnappen en ergens de rust op zoeken. Op een vakantieboerderij vind je die rust vaak, ook bij ons! De OranjeHoeve ligt tussen Griendtsveen en Helenaveen, midden in het weiland. Dus voor degenen die even weg willen uit de drukte; hier zit je goed!

Aan onze Hoeve kun je nog zien dat het ooit een boerderij is geweest. De naam OranjeHoeve zegt al genoeg. Rond 1900 heeft het Koning Willem III fonds geld beschikbaar gesteld voor boerderijen in deze regio. Dit zijn de zogenoemde koningshoeves. Aan de weg van Helenaveen naar Griendtsveen zie je ook verschillende Hoeves staan. Helaas zijn deze Hoeves door hervorming van De Peel niet meer in gebruik als boerderij.
De omgeving brengt je wel terug naar het plattelandsgevoel. In de zomer lopen er gewoon koeien in de wei. De omgeving bestaat uit uitgestrekte weilanden en natuurlijk De Peel.

Doordat een vakantieboerderij vaak in een landelijk gebied ligt is er genoeg te doen. Wat dacht je van een blote voeten pad? Of misschien speel je liever een potje boerengolf? In de omgeving van de OranjeHoeve zijn ook allerlei activiteiten te bedenken voor jong en oud. 

Als je een vakantieboerderij zoekt met luxe en alle gemakken ben je bij ons aan het juiste adres. Onze hoeve bestaat uit een ruime keuken en woonkamer. Buiten is plaats genoeg voor iedereen om te genieten van de omgeving of om te voetballen, volleyballen of jeux de boules te spelen. Of om juist te ontspannen bij het kampvuur.
Binnen heb je voldoende privacy omdat alle acht kamers zijn uitgerust met eigen badkamer, wifi en tv.