Vergaderen op het platteland.

Vanochtend vroeg uit de veren, op naar de OranjeHoeve. Vandaag moet de Hoeve klaar gemaakt worden voor een groep die wil vergaderen op het platteland.
Ik doe de lichten aan in de woonkamer en in de keuken. De verwarming brandt al, het is al lekker warm! Ik verzamel de kopjes en schoteltjes en zet deze klaar in onze vergaderruimte. Ook hier is het al lekker warm. De beamer hangt klaar, de flip-over staat er. Nu de kladblokjes en pennen nog. Iedereen krijgt een kladblok en pen van OranjeHoeve.
Nog een laatste check: de vergaderruimte en ik zijn er klaar voor! Laat de gasten maar komen!

20141113_083335 (Kopie)

Rond half 9 stromen de eerste gasten binnen. Ze zijn enthousiast en verbaasd over de mooie omgeving. Ook de sfeer van de Hoeve spreekt ze erg aan. Ze willen meer zien! Ik bied ze koffie aan, maar ze willen graag eerst naar de vergaderruimte. Ik ga ze voor naar boven en wijs ze de weg. Nog even een laptop opstarten..  oei! De kabel is te kort.. Ik breng ze een verlengkabel en alles is compleet. De gasten zijn tevreden!

Het voordeel van vergaderen op het platteland is dat je geneigd bent naar buiten te gaan, even een frisse neus halen en van de omgeving genieten. Dat hebben deze mensen ook gedacht!
Na de lunch staan er solexen voor ze klaar! Na een ochtendje flink vergaderen en een heerlijke lunch is het tijd om uit te waaien en de omgeving te verkennen! De gasten vertrekken met een lach op hun gezicht.

Als ze later in de middag terug komen stat er een drankje met iets lekkers voor ze klaar. De teambuilding is een succes. Een combinatie van hard werken en gezelligheid; dat is zeker gelukt!
Deze kasten waren tevreden over vandaag:

Het is  heerlijk om de teambuilding te combineren met vergaderen op het platteland.