Weekendje weg met opa en oma

We zien steeds vaker dat families een weekendje weg met opa en oma plannen. Omdat opa en oma 40 jaar getrouwd zijn bijvoorbeeld, of om een hele andere reden. Je zoekt dan natuurlijk een accommodatie die voor iedereen leuk is. Voor opa en oma, maar ook voor de kleinkinderen. 

Als je op deze manier wilt samenzijn met de hele familie is het wel zo fijn dat jullie je eigen plek hebben. Een groepsaccomodatie zoals OranjeHoeve is dan de ideale oplossing. Alle rust, weg van de mensen en genoeg ruimte voor jullie alleen! ’s Avonds laat trekt ieder zich terug in een eigen slaapkamer, met eigen badkamer. 

Tijdens een weekendje weg met opa en oma houd je bij het boeken al rekening met de hele familie. De een houdt van wandelen, de ander zit liever lekker buiten en de kinderen willen zich natuurlijk ook niet vervelen. Bij de OranjeHoeve is genoeg te doen voor jong en oud, niemand hoeft zich hier te vervelen. Zo is er buiten een jeux de boules baan, een voetbal- en volleybal veld, een schommel, een wip voor de kinderen en zelfs een trampoline! Bij minder weer neem je plaats in de gezellig huiskamer. Daar vind je ook genoeg te doen. Natuurlijk is onze huiskamer uitgerust met een televisie.
 Maar misschien is een spelletje uit de kast wel veel gezelliger! Of een puzzel samen met je kleinkind. Ook staan er boeken voor als je je even terug wilt trekken van de hele familie.

Op deze manier wordt een weekendje weg met opa en oma zeker een feestje! Kijk eens rond op onze site voor meer informatie over onze Hoeve en de omgeving. We zien jullie graag bij de OranjeHoeve!

“Nog lang zullen wij nagenieten 
van een fijn, gezellig weekend in dit sfeervolle comfortabele huis. 
Dank jullie wel, vooral voor de kleine details
(zoals bloemen, theelichtjes, enz.)”

– Opa, Oma, kinderen en Kleinkinderen