Workshop Brushletteren

De workshops handlettering doen we al een tijdje. Nu is het tijd voor iets nieuws, een workshop brushletteren! Ik hoor sommige mensen denken; ja leuk! Hier was ik al een tijdje naar op zoek! Ik hoor ook mensen denken; uhh wat? Brushletteren heeft niks te maken met een airbrush. Het woord brush is Engels voor kwast. Brushletteren betekent dus eigenlijk ‘schrijven  met een kwast’. Door het penseel op een bepaalde manier te gebruiken krijg je dikke of dunne lijnen, wat een mooi effect aan je handschrift geeft. De kwasten zijn inmiddels uitgebreid met brushpennen. Pennen (of stiften) met een kwast punt, of een zachte punt. Het mooie hiervan is dat de inkt er al in zit en dat je dus niet steeds naar je verf of inkt hoeft te grijpen. 

Bij een workshop brushletteren krijg je van mij een werkboekje. Hierin kun je het brushschrift gaan oefenen en dus werken aan je handschrift. Tegelijkertijd werken we aan de techniek van het brushletteren. Hoe houd ik mijn pen vast? Hoe krijg ik dikke en dunne lijnen? Dit soort vragen en nog veel meer komen aan de orde. 

workshop brushletteren

 

 

 

 

 

De workshop handlettering vindt plaats op;

voorlopig worden er geen workshops gegeven 

De prijs voor deze workshop is € 27,50 Dit is inclusief materialen (een werkboekje en brushpen), iets te drinken en wat lekkers.
Heb je zelf een groepje van minimaal 6 personen bij elkaar , denk dan eens aan een privé workshop brushletteren. We kunnen dan zelfs samen een datum prikken. 

Kosten

Bij mij (OranjeHoeve, Helenaveen): €30,00 (inclusief materialen, koffie, thee en wat lekkers voor erbij!)
Op locatie kan ook; kijkend naar de reisafstand en het aantal personen, spreken we dan even een prijsje af. 
Lijkt je dit wat? Neem contact op door een mailtje te sturen naar info@workshopsindepeel.nl.
Liever even bellen? Tel. 0651714908 

Let op; voor workshops bij MOOIS, aanmelden via de winkel of mooiscreakado@hotmail.com

Deze workshops zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, alleen of met vriendinnen. Iedereen is welkom!
Ik zie je graag op een van deze workshopavonden! 

Handlettering

Krijtborden

Servies

Glas

Tegeltjeswijsheden

 

 

 

 

 

Liever een andere workshop? Zoals werken op een handlettering of werken op servies? Kijk eens bij de andere workshops: www.workshopsindepeel.nl 
Volg ons op Facebook of Instagram!