workshop handlettering bij oranjehoeve

Workshop Handlettering 

 

De laatste jaren zien we steeds vaker dat mensen graag een avondje creatief bezig willen zijn in de vorm van een workshop, bijvoorbeeld een workshop handlettering. Dat is natuurlijk ook iets wat prima past in deze tijd van het jaar. Daarom gaan wij zelf ook weer aan de slag met verschillende workshops. Niet alleen het geven van workshops maar ook het leren van nieuwe technieken of zelfs compleet nieuwe workshops. Hierover later meer! Eerst wat meer over de workshop handlettering.

Workshop Handlettering 23 november en 14 decemberVoorlopig zijn we nog vooral gefocust op een workshop handlettering. Dit is iets wat je de laatste tijd ook steeds meer ziet. Dat is ook logisch, want geloof ons… het is mega verslavend! In een workshop handlettering leer je de basis van het handletteren. Welke verschillende lettertypes kan ik gemakkelijk maken met mijn eigen handschrift? We willen natuurlijk dat het echt iets van jou zelf wordt en geen kopietje van pinterest. Of hoe zet ik zo’n tekst dan mooi weg op een kaart of poster? Hoe zorg ik voor een mooie indeling?

Dit zijn allemaal vragen die beantwoord worden tijdens de workshop handlettering. Je krijgt voldoende tips, en zelfs wat basismaterialen, mee om thuis aan de slag te gaan. En dat wil je! We hebben al vaker meegemaakt dat we na een workshop steeds weer foto’s binnen krijgen van wat mensen thuis nog gemaakt hebben. Helemaal enthousiast en besmet met het handletter-virus!  Het is ook zo heerlijk om te doen op een winteravond; kachel aan, kopje thee erbij en letteren maar! Het geeft zoveel meer voldoening dan de hele avond voor de tv op de bank hangen. 
We zijn benieuwd of jij de volgende bent die zich aanmeld voor een workshop handlettering! 

Meer informatie

Voor meer informatie over hoe een workshop handlettering er bij ons uit ziet en datums: www.workshopsindepeel.nl
Hier vind je verschillende data waarop je kan aansluiten. Je hoeft dus niet perse zelf een hele groep mensen bij elkaar te zoeken. Je kunt zelfs gewoon alleen komen en aansluiten bij anderen. Heb je wel een groepje bij elkaar, dat kan natuurlijk ook. Neem contact op en we prikken een datum.