Workshop krijtborden. 

In deze workshop gaan we schrijven op een krijtbord. Je ziet het steeds vaker. Een krijtbord, mooi beschreven in allerlei verschillende lettertypes. Kijk maar eens rond in restaurants of op het terras. Hier zitten soms echte kunstwerken tussen! Maar ook in het interieur zie je ze steeds vaker terug.

Voor deze workshop is het handig als je al een beetje bekend bent met handlettering. (klik hier voor een workshop handlettering)

In de workshop besteed ik kort nog even aandacht aan het handletteren en kun je even oefenen met potlood op papier. Hoe krijg ik nou mooie letters, hoe zet ik ze netjes op een krijtbord en nog een paar trucjes die ervoor zorgen dat jouw tekst mooi op het bord terecht komt. Dit is natuurlijk een heel andere werkwijze dan met potlood en gum! 
Maar wees gerust, ook jij gaat aan het einde van de avond met een mooi krijtbord naar huis. Stap voor stap help ik je er door heen. 

Dus, ben jij klaar voor een nieuwe vorm van handlettering? Schrijf je in voor een workshop krijtborden!

workshop krijtborden

 

De datums:

Voorlopig worden er geen workshops gegeven 

De prijs voor deze workshop krijtborden is € 35,00. Dit dis inclusief een drankje met iets lekkers. Het krijtbord (iets kleiner dan A3 formaat) mag je uiteraard mee naar huis nemen! 

Wil je thuis verder met het ‘krijtborden’? dan zijn er die avond verschillende soorten krijtstiften te koop. 

Lijkt je dit wat? Neem contact op door een mailtje te sturen naar info@workshopsindepeel.nl.
Deze workshops zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, alleen of met vriendinnen. Iedereen is welkom!

Ik zie je graag op een van deze workshopavonden! 

Brushlettering

Servies

Handlettering

Glas

Tegeltjeswijsheden

 

 

 

Liever een andere workshop? Zoals werken op een krijtbord of op servies? Kijk eens bij de andere workshops: www.workshopsindepeel.nl 
Volg ons op Facebook of Instagram!