Workshop Tekenen en Schrijven op servies 

In deze workshop servies gaan we bestaand servies beschilderen! Je krijgt 2 mokken en 2 borden die je helemaal naar eigen smaak kunt gaan versieren. Kies je voor een vrolijk verjaardag servies? Of ga je voor een leuke tekst? Een ideaal cadeautje tijdens kraamvisite, voor opa of oma, en eigenlijk voor iedereen! 
Op deze avond krijg je kort even uitleg over de materialen (porselein-brushpennen van edding). Ook is er de gelegenheid om eerst even te oefenen met potlood en papier. Ik help je tijdens het ontwerp met de indeling van je tekst of tekening op het bord. Daarna kun je al heel snel zelf aan de slag.

In overleg en voor een kleine meerprijs wordt dit servies ook voor je af gebakken en kun je het op een afgesproken tijd weer ophalen.
Al het materiaal is aanwezig en inclusief. Je kunt een voorbeeldje meenemen, maar dat hoeft ook niet. Het enige wat je mee brengt is jezelf! Dus wat houdt je nog tegen? 

workshop servies

De workshop servies vindt bij voldoende aanmeldingen plaats op

voorlopig worden er geen workshops gegeven 

Heb je zelf een groepje van minimaal 6 personen bij elkaar en wil je een privé workshop, dan is een datum in overleg ook mogelijk.
In overleg is het ook mogelijk om een ander stuk servies te versieren, bijvoorbeeld een etagiaire. Dit graag tijdig aangeven i.m.v. bestellen van materialen. 

Kosten:
€30,00 (inclusief materialen, koffie, thee en wat lekkers voor erbij!)

Lijkt je dit wat? Neem contact op door een mailtje te sturen naar info@workshopsindepeel.nl.
Deze workshops zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, alleen of met vriendinnen. Iedereen is welkom!

Ik zie je graag op een van deze workshopavonden! 

Brushlettering

Krijtborden

Handlettering

Glas

Tegeltjeswijsheden

 

 

 

Liever een andere workshop? Zoals werken op een krijtbord of op servies? Kijk eens bij de andere workshops: www.workshopsindepeel.nl 
Volg ons op Facebook of Instagram!