Het is er weer weer voor, de avonden werden langer en donkerder. Meer tijd dus om iets leuks te bedenken en te gaan doen! Ine vond het altijd al leuk om creatief bezig te zijn. Ze wil dit nu gaan delen met anderen tijdens haar workshops in de Peel.

Workshops in de Peel

Je kon vorig jaar al bij ons terecht voor verschillende workshops. Bijvoorbeeld een workshop Handlettering, helemaal van deze tijd. Hier gaan wij gewoon gezellig nog even mee door!
Hieronder vind je een korte beschrijving van de verschillende workshops die wij bieden. Houd onze Facbookpagina of onze website in de gaten voor meer nieuws rondom de workshops. Er zullen er nog meer gaan volgen.

De workshops worden aangeboden op twee manieren:
Op inschrijving: hieronder staan verschillende data vermeld waarvoor je je kunt aanmelden. Dit doe je door een mailtje te sturen naar info@workshopsindepeel.nl. Je vermeldt in welke workshop je interesse hebt en of je eventueel nog iemand meebrengt.
Prive workshop: heb jij zelf een groepje minimaal 6 personen bij elkaar? Dan kunnen we samen een naar wens uitkiezen en gaan inplannen op een datum die voor jullie uit komt.

Contact 

Voor meer vragen over workshops in de Peel kun je altijd mailen naar info@workshopsindepeel.nl.

Of liever even bellen? Tel: 0651714908

Klik hieronder op een foto voor meer informatie over de betreffende workshop:

Handlettering

Krijtborden

Brushlettering

 

 

 

 

 

Glas

Tegeltjeswijsheden

Servies

 

 

 

 

 

 

 

 Graag tot ziens tijdens een van deze leuke workshops in de Peel!