Het is er weer weer voor, de avonden werden langer en donkerder. Meer tijd dus om iets leuks te bedenken en te gaan doen! Ine vond het altijd al leuk om creatief bezig te zijn. Ze wil dit nu gaan delen met anderen tijdens haar workshops in de Peel.

Nieuw bij de OranjeHoeve: Workshops in de Peel!!

Je kon vorig jaar al bij ons terecht voor verschillende workshops. Bijvoorbeeld een avondje Handlettering, helemaal van deze tijd. Nu het winter is blijkt dat er weer interesse is in de workshops. Hier gaan wij gewoon gezellig nog even mee door!
Hieronder vind je een korte beschrijving van de verschillende workshops die wij bieden. Houd onze Facbookpagina of onze website in de gaten voor meer nieuws rondom de workshops. Er zullen er nog meer gaan volgen.

De workshops worden aangeboden op twee manieren:
Op inschrijving: hieronder staan verschillende data vermeld waarvoor je je kunt aanmelden. Dit doe je door een mailtje te sturen naar info@workshopsindepeel.nl. Je vermeldt in welke workshop je interesse hebt en of je eventueel nog iemand meebrengt.
Prive workshop: heb jij zelf een groepje minimaal 8 personen bij elkaar? Dan kunnen we samen een naar wens uitkiezen en gaan inplannen op een datum die voor jullie uit komt.

Voor meer vragen over workshops in de Peel kun je altijd mailen naar info@workshopsindepeel.nl.

 

Workshop Handlettering

De laatste tijd zie je steeds vaker mooie posters en kaarten die met de hand geschreven zijn. Het handschrift of kalligrafieschrift wordt steeds meer gewaardeerd.  Vind je de handgeschreven quotes en alle lettertypes die je tegenwoordig op internet ziet ook zo leuk? Ik wel! Vaak denken mensen: “Ik begin er niet aan, dat lukt mij niet. Ik maak wel iets aan de computer of koop in de winkel een kaart.” Onzin!

In deze workshop leer je basistechnieken van het handletteren. Je krijgt hier uitleg over en aan het einde van de avond maak je zelf bijvoorbeeld een poster of een setje kaarten. Na deze avond kun je zelf volop aan de slag om je dit ‘Handletteren’ helemaal eigen te maken.

De workshops vinden plaats op;
23 november 2017 van 19.00u tot 22.00u.
14 december 2017 van 19.00u tot 22.00u.
Heb je zelf een groepje van minimaal 8 personen bij elkaar en wil je een privé workshop, dan is een datum in overleg mogelijk.

Kosten
€30,00 (inclusief materialen, koffie, thee en wat lekkers voor erbij!)

Lijkt je dit wat? Neem contact op door een mailtje te sturen naar info@workshopsindepeel.nl.
Deze workshops zijn geschikt voor iedereen, jong en oud, alleen of met vriendinnen. Iedereen is welkom!


Workshop Tekenen en Schrijven op servies 

In deze workshop gaan we servies beschilderen! Je krijgt 2 mokken en 2 borden die je helemaal naar eigen smaak kunt gaan versieren. Kies je voor een vrolijk verjaardag servies? Of ga je voor een leuke tekst?
Op deze avond krijg je kort even uitleg over de materialen en daarna kun je al heel snel zelf aan de slag!
In overleg wordt dit servies ook voor je af gebakken en kun je het op een afgesproken tijd weer ophalen.
Al het materiaal is aanwezig en inclusief.

De workshop vindt bij voldoende aanmeldingen plaats op:
27 september van 19.00 tot 22.00 uur.

Heb je zelf een groepje van minimaal 8 personen bij elkaar en wil je een privé workshop, dan is een datum in overleg mogelijk.

Kosten:
€30,00 (inclusief materialen, koffie, thee en wat lekkers voor erbij!)

Lijkt je dit wat? Neem contact op door een mailtje te sturen naar info@workshopsindepeel.nl.

 

 Graag tot ziens tijdens een van deze leuke workshops in de Peel!