“Vergaderen in een Koninklijke boerderij op het platteland.”

De OranjeHoeve is gelegen in Helenaveen. Midden in natuurgebied de Peel op de grens van Noord-Brabant en Limburg. De hoeve ligt dicht bij de snelweg A67, tussen Venlo en Eindhoven.

OranjeHoeve is een groene en sfeervolle locatie voor uw vergadering, (bedrijfs)training of een ander zakelijk bezoek. Een landelijk gelegen Hoeve met volop rust, ruimte en privacy. Onze speerpunten bij het inrichten van de Hoeve waren; huiselijk, kleinschalig en sfeervol. Er is volop ruimte voor “natuurlijke” inspiratie.
Vanuit de vergaderruimte stap je zo midden in de natuur. De Mariapeel bijvoorbeeld, een van de laatste hoogveenrestanten van Nederland. Een uitgestrekt wandelgebied, direct bereikbaar vanuit de boerderij, om voor, tijdens of na het vergaderen even heerlijk uit te waaien.

“De Peel is een inspirerende omgeving waar iedere dag mooie doelen worden bereikt.”

Vergaderarrangementen
Op de eerste verdieping van de hoeve is een ruimte die gebruikt kan worden voor een zakelijk bezoek, voor workshops, enz. Ook kun je hier heerlijk rustig vergaderen. Er is plaats voor 14 personen.
Een beamer, scherm en flipover zijn standaard aanwezig. Uiteraard kun je gratis gebruik maken van de wifi. Ook is er de hele dag voldoende koffie, thee en water.
Vergaderarrangementen zijn naar wens uit te breiden. Een ontbijt, lunch of diner kan allemaal.

“Wij hebben hier bijzonder vruchtbaar vergaderd.
Juist vanwege een gastvrije en inspirerende omgeving!”

Meerdaagsvergaderen
Voor meerdaagse bijeenkomsten heb je een uniek vergaderarrangement. Even helemaal weg uit de dagelijkse drukte. Je kunt gebruik maken van de vergaderruimte, de slaapkamers, het terras buiten of onze overdekte zitplaats in de veldschuur.
’s Avonds kun je gezellig en informeel samenzijn in de huiskamer waar ’s winters de kachel lekker brandt.
Overnachten is hier een belevenis. De kamers zijn volledig ingericht met eigen tv, wifi en een privé badkamer.

“We hebben in de Branbantse Peel de inspiratie gevonden die we nodig hadden!
#trotsopOranjeHoeve”