De OranjeHoeve is een oude Hoeve uit 1912. Deze boerderij is in 2008 compleet gerenoveerd tot groepsaccommodatie. De Hoeve is voorzien van alle luxe. Zo beschikken jullie over een eigen keuken met woonkamer. Deze is gezellig ingericht voor een heerlijk avondje. Onze volledige groepsaccomomdatie beschikt over 8 slaapkamers (+/- 16 personen), deze is natuurlijk ook te huur. Voor meer informatie: groepsaccommodatie. Op deze pagina vind je meer informatie over de Groepsaccommodatie 10 personen. 

Groepsaccommodatie 10 personen

Groepsaccommodatie 10 personen

Soms ben je met een kleiner gezelschap en zijn deze 8 slaapkamers te veel. Je kunt dan kiezen voor onze groepsaccomodatie 10 personen. Op de begane grond zijn 5 slaapkamers die ook volledig tot jullie beschikking zijn. Deze 5 slaapkamers zijn allen uitgerust met een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Op deze manier kun je met je familie of vrienden gezellig samen zijn in de woonkamer of je even terugtrekken in je eigen kamer, waar je alle privacy hebt. 

Als je de groepsaccommodatie 10 personen boekt, hoef je je nergens meer druk om te maken. De bedden zijn opgemaakt, de handdoeken liggen klaar in de badkamer en er staat zelfs een zeepje bij de wastafel. Ook de keuken is volledig ingericht. Je hoeft dus geen keukenlinnen mee te brengen. Dat scheelt toch weer in je koffer! Het enige wat je mee hoeft te brengen is goede zin en misschien wat kleding. 😉

Buiten hebben we naast een heerlijk terras een speelveld aangelegd met een volleybalveld en een voetbalveld. Groepsaccommodatie 10 personen

Een stukje naar achteren vind je ook nog een trampoline, een schommel en een wip voor de kinderen en een jeux de boules baan. Aan de achterkant van de schuur vind je nog een zandbak. Spulletjes voor in de tuin kun je vinden in onze speelgoedkist. Deze staat onder het afdak. Ook hierin vind je nog allerlei speelgoed voor de kinderen. Zo hoeven ook de kinderen zich niet te vervelen tijdens jullie gezellige midweek! 

Kortom; van alle gemakken voorzien! Neem snel contact op om te kijken of jullie midweek nog vrij is.