Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.180.174 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
89 Einträge
De Goede Hoop De Goede Hoop schrieb am 17 Juni 2022 um 11:35
Gezellig met de Jeu de Boule club "De Goede Hoop" in deze mooie accommodatie. Wat een fantastische week, komt door de mooie zomerweek 24 graden. Mooie omgeving waar we leuke uitstapjes hebben gedaan. Oranjehoeve bedankt, zeker een aanrader om terug te komen!
Wim en Marja Wim en Marja schrieb am 20 Mai 2022 um 15:58
14 jaar geleden kwame wij hier met onze motorvrienden (12 personen) toen jullie B&B net geopend was. Het beviel zo goed dat we het jaar daarna nog eens kwamen; weer een topweekend. Nu zijn we hier t.g.v. ons 45-jarig huwelijk in februari, samen met onze 3 (+2) kinderen en 4 kleinkinderen en weer is het een geslaagd wekend. De accommodatie is top, alls is aanwezig. Meer dan voldoende ruimte voor iedereen en ook de ruime keuken is super! Wie weet komen we nog eens terug, in ieder geval zullen we jullie aanbevelen! Bedankt weer!
Fam Vanwynsberghe Fam Vanwynsberghe schrieb am 13 Mai 2022 um 15:50
Prachtig huis, we hebben onszelf verwend! Puik gezelschap, toffe sfeer, schitterende omgeving... en dat allemaal bij schitterend, zonnig weer. Oh ja, we werden door jullie heel vriendelijk ontvangen! Wij zeggen het voort! Tot.....? Fam Vanwynsberghe uit Beveren
De 4CC-bende De 4CC-bende schrieb am 2 Mai 2022 um 10:13
Een prachtig huis, perfect weer, tof gezelschap. Kortom, een schitterend weekend gehad! Het land van Peel, dichtbij, maar onbekend. Wat zijn wij blij voor deze zéér aangename kennismaking!
Joosten Joosten schrieb am 24 April 2022 um 10:52
Beste Peter, Karin en Ine, Bedankt voor het geweldig verblijf. Zo dicht bij huis en een totaal andere prachtige locatie. Jullie hebben een prachtige accommodatie! Hopelijk tot weer eens.
The big 10 The big 10 schrieb am 22 April 2022 um 12:56
Peter, Karin en Ine, P = Plezante, mooie momente, E = Een prachtige accommodatie, R = Rustige omgeving, F = Fraaie wandel- en fietsroutes in de buurt, E = Echt de moeite waard, C = Charmant en smaakvol ingerichte kamers, T = Terugkomen is wat we wensen! Bedankt voor alles! Jullie mogen fier zijn op wat jullie hier hebben verwezenlijkt! PERFECT!
Die "Spassvögel" Die "Spassvögel" schrieb am 3 April 2022 um 13:23
Wir hatten ein tolles Wochenende! Das Haus ist genial, wir kommen wieder! Lieber Dank!
Fam de Geus Fam de Geus schrieb am 14 März 2022 um 13:11
Bedankt voor de hele fijne gastvrijheid en de prachtige boerderij waar we heerlijk van hebben genoten! We geven jullie en DIKKE 10 voor dit fijne verblijf. Fijne groet van Fam de Geus.
E. Camps E. Camps schrieb am 5 Februar 2022 um 10:40
Perfectie tot in elk detail, wat een magische plek en hoeve om in te vertoeven. Prachtige tijd gehad om te mogen helen en op kracht te komen. Alles bij elkaar is het bijzonder. Veel dank en we hopen weer gauw een keer te mogen terugkomen.
- - schrieb am 30 Januar 2022 um 11:33
Wij hebben en ontzettend leuke tijd gehad hier. Buiten de fijne voorzieningen in het huis was de omgeving ook echt prachtig. Bovendien hebben we ontzettend veel lol gehad van de grote tafel en de gezellige plekjes. De bedden en badkamers waren ook top!
Fam van Westbroek Fam van Westbroek schrieb am 27 Dezember 2021 um 13:51
We hebben met onze familie hele gezellige dagen gehad in de Oranjehoeve. Heerlijk gewandeld in het bos en genoten van deze accommodatie. De avonden waren gezellig door de spelletjes, muziek, eten en het bijkletsen met elkaar. We hopen zeker nog een keer terug te komen..
Fam Reurink, Huizen Fam Reurink, Huizen schrieb am 5 Dezember 2021 um 09:45
Voor de 2e keer in de sfeervolle Oranjehoeve. Het was weer fantastisch en alles klopt hier! Heel fijn Sinterklaasweekend gehad met ons gezin. Hopelijk weer tot de volgende keer!
Fam vd Boorn, Rovers, Vincken, vd Broek Fam vd Boorn, Rovers, Vincken, vd Broek schrieb am 28 November 2021 um 10:29
Wat een geweldige accommodatie! Sfeervol, ruim en alles tot in de puntjes verzorgd! We hebben een heerlijk familieweekend gehad. Lekker geslapen, heerlijk gewandeld en elkaar na lange tijd weer gevonden in heerlijke wandelingen en in een supergezellige avond met veel plezier en muziek. We hopen zeker nog een keer terug te komen!
Xhoris Xhoris schrieb am 31 Oktober 2021 um 14:12
Het decor van deze mooie, ruime, sfeervolle vakantiewoning was de ideale start van een prachtig weekend. Dank daarvoor!
Crox Crox schrieb am 10 Oktober 2021 um 07:25
Hoi, Voor de 3e keer met de familie Crox in de Oranjehoeve. Een "Thuiskomen", het voelde weer heel fijn. Vooral met het mooie weer; ochtendmist, 's middags een heerlijk zonnetje! Leuke wandeling gemaakt met het "Peelvrouwtje". Heel erg bedankt en waarschijnlijk weer tot volgend jaar!
Teuling Teuling schrieb am 30 September 2021 um 14:23
Beste mensen, Wij zijn blij verrast met jullie juweeltje uit de Peel. We voelden ons direct thuis in jullie Oranje-huis! Geen verbeterpunten mogelijk. Misschien tot ziens!
Anita Bouw Anita Bouw aus Hulshorst schrieb am 27 Juli 2021 um 19:18
Ook wij hebben een fantastisch weekend gehad bij de Oranjehoeve, prachtige accomodatie. Top ! Alles keurig en super schoon. Voor 2022 alweer geboekt.
fam Kerklaan fam Kerklaan schrieb am 20 August 2020 um 08:23
Ach, ach, ach... wat moet ik er allemaal nog aan toevoegen... zoveel complimenten en terecht hoor! Ook wij hebben als familie, broers en zussen, schoonzussen en zwagers een heerlijke midweek gehad. En ik zeg het nog maar eens; in een schitterend huis, van alle gemakken voorzien, maar dan ook ALLE! Wij doen dit uitje met de familie al vele jaren, altijd een prima locatie gehad... maar dit spant de kroon! Wij hopen dan eens terug te komen. Dank voor het hartelijke warme welkom. Jullie zijn top!
Eline (Breda) Eline (Breda) schrieb am 6 August 2020 um 07:24
ik vond het een heel gezellig huis! en vooral de trampo. Me nichtje heeft me ene backflip geleerd dat kon op die van ons niet. En de sfeer is ook gezellig! bedankt dat we hier vakantie mochten vieren!!!
Familie Haes en desaeyer Familie Haes en desaeyer schrieb am 22 Juni 2020 um 11:18
Na 4 maanden quarantaine en in ons kot blijven was het heel fijn om hier te zijn. Alles was dik in orde! Tot de volgende 😉