Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.116.27 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
101 Einträge
Fam Jans Beeke Fam Jans Beeke schrieb am 1 April 2023 um 12:16
Beste Familie, we hebben genoten van deze fijne accommodatie, wat een sfeervolle, mooie, nette locatie. Super! Veel succes, maar dat lukt met zo'n mooie locatie. Familiweekend van Fam. Jans Beeke
Fam Cranendonck Fam Cranendonck schrieb am 15 März 2023 um 08:11
Oranjehoeve, een hoeve die je zo "welkom" laat voelen dat je je meer THUIS voelt, dan gast! Hartelijke groet Familie van Cranendonck. Mol, België
Familie Proost Familie Proost schrieb am 26 Februar 2023 um 13:50
Prachtige omgeving, prachtig verblijf, slaapkamers met hotelservice, ook de kleinsten kwamen buiten en in de speelkamer aan hun trekken. Supervriendelijke hosts.....we hebben al terug gereserveerd voor volgend jaar
Rolf Rolf schrieb am 23 Januar 2023 um 07:48
Het is een prachtig huis met boven een heerlijke speelkamer voor de kinderen. In veel vakantiehuizen is de akoestiek niet optimaal daar hadden we in dit huis totaal geen last van! Eigenaren waren enorm aardig en hulpvaardig. Ook de tips voor uitstapjes zijn online verzameld en een map met folders is aanwezig in het huis. We hebben al vaak vakantiehuizen gehuurd maar deze staat met stip op nummer 1!
Leering Leering schrieb am 4 November 2022 um 17:20
Het jaarlijkse "wandelgebeuren" van de familie Leering. met 8 zussen en partners, zijn we lang geleden gaan wandelen en dat doen we nu al meer dan 25 jaar!!! Elk jaar op zoek naar een mooie locatie. We zijn begonnen in een jeugdherberg. En nu zijn we hier op de Oranjehoeve geweest. niets dan L 🙂 F. Een prachtige boerderij met alles erop en eraan. En een mooie omgeving. We hebben prachtige wandeling gemaakt en het weer was fantastisch! Een week met een gouden randje! Hartelijk dank en wie weet tot ziens!
Bachus Bachus schrieb am 3 Oktober 2022 um 17:48
HERINNERINGEN GEMAAKT met en groep mooie mensen! Ons 34e Bacchus vrienden weekend! Hoe mooi en hoe trots zijn we om dit met elkaar te mogen beleven! Het huis, de omgeving, de gastvrijheid, was weer fantastisch! Dank hiervoor!
Wolter Wolter schrieb am 18 September 2022 um 17:20
Al 3x een geweldig weekend in de Oranjehoeve met de vriendengroep en voor 2024 weer geboekt. Top locatie! Tot ziens!
Mason Mason schrieb am 19 August 2022 um 11:50
Liebe Gastgeber, wir hatten eind wundervolle Zeit. Die Unterkunft ist traumhart & Sie standen uns für jeden Munsch zurf Verfüging. Wir kommen wieder! Danke für alles!
Fam Hoogeveen/Morgan Fam Hoogeveen/Morgan schrieb am 5 August 2022 um 16:19
Ik vind het huis heel erg mooi en het was ook lekker groot. de omgeving is ok heel mooi. we hebben echt genoten. De tuin was ook heel mooi en groot en de trampoline was ook leuk. We vonden de vuurpit ook leuk en hebben lekker marshmallows geroosterd! 🙂 het volleybal net was ok erg leuk, we hebben elke avond volleybal gespeeld 🙂 ik vond deze vakantie geweldig!!! 🙂 Heel erg bedankt. groetjes van ons allemaal! 🙂 🙂 🙂
Fam Fonteyne Fam Fonteyne schrieb am 29 Juli 2022 um 12:15
Het was leuk om hier te verblijven. We hebben genoten van het kampvuur. En marsmelos roosteren bij het vuur. De trampoline was heel leuk we hebben er veel op gesprongen. En we hebben ook veel geschomeld. De kamers waaren leuk en gezellig. We hebben leuke activiteiten gedaan. Ik zo graag nog eens willen komen. Deze vakantie was top! :)m Groetjes de hele familie
Atelier Xie Atelier Xie schrieb am 24 Juli 2022 um 14:17
Een mooie accommodatie in een mooie omgeving! De tuin werkte bijzonder inspirerend voor de schilderessen die mee waren op de schildervakantie van Atelier Xie uit Zoeterwoude. Complimenten dat aan alles is gedacht in dit fantastische verblijf. Waar gastheer/vrouw schap! We hopen hier zeker nog eens terug te komen. Dank voor de goede zorgen!!
An Bergman en Harry Oostdam An Bergman en Harry Oostdam schrieb am 10 Juli 2022 um 17:07
Wat een fijne verjaardag heben we hier met het hele gezin gevierd. Ze zijn allemaal héél erg weg van het mooie huis en de prachtige omgeving. En niet te vergeten; 'n heerlijk bed en douche! En voor de kinderen 'n speelparadijs! 'n verjaardag om nóóit te vergeten! 🙂
De Goede Hoop De Goede Hoop schrieb am 17 Juni 2022 um 11:35
Gezellig met de Jeu de Boule club "De Goede Hoop" in deze mooie accommodatie. Wat een fantastische week, komt door de mooie zomerweek 24 graden. Mooie omgeving waar we leuke uitstapjes hebben gedaan. Oranjehoeve bedankt, zeker een aanrader om terug te komen!
Wim en Marja Wim en Marja schrieb am 20 Mai 2022 um 15:58
14 jaar geleden kwame wij hier met onze motorvrienden (12 personen) toen jullie B&B net geopend was. Het beviel zo goed dat we het jaar daarna nog eens kwamen; weer een topweekend. Nu zijn we hier t.g.v. ons 45-jarig huwelijk in februari, samen met onze 3 (+2) kinderen en 4 kleinkinderen en weer is het een geslaagd wekend. De accommodatie is top, alls is aanwezig. Meer dan voldoende ruimte voor iedereen en ook de ruime keuken is super! Wie weet komen we nog eens terug, in ieder geval zullen we jullie aanbevelen! Bedankt weer!
Fam Vanwynsberghe Fam Vanwynsberghe schrieb am 13 Mai 2022 um 15:50
Prachtig huis, we hebben onszelf verwend! Puik gezelschap, toffe sfeer, schitterende omgeving... en dat allemaal bij schitterend, zonnig weer. Oh ja, we werden door jullie heel vriendelijk ontvangen! Wij zeggen het voort! Tot.....? Fam Vanwynsberghe uit Beveren
De 4CC-bende De 4CC-bende schrieb am 2 Mai 2022 um 10:13
Een prachtig huis, perfect weer, tof gezelschap. Kortom, een schitterend weekend gehad! Het land van Peel, dichtbij, maar onbekend. Wat zijn wij blij voor deze zéér aangename kennismaking!
Joosten Joosten schrieb am 24 April 2022 um 10:52
Beste Peter, Karin en Ine, Bedankt voor het geweldig verblijf. Zo dicht bij huis en een totaal andere prachtige locatie. Jullie hebben een prachtige accommodatie! Hopelijk tot weer eens.
The big 10 The big 10 schrieb am 22 April 2022 um 12:56
Peter, Karin en Ine, P = Plezante, mooie momente, E = Een prachtige accommodatie, R = Rustige omgeving, F = Fraaie wandel- en fietsroutes in de buurt, E = Echt de moeite waard, C = Charmant en smaakvol ingerichte kamers, T = Terugkomen is wat we wensen! Bedankt voor alles! Jullie mogen fier zijn op wat jullie hier hebben verwezenlijkt! PERFECT!
Die "Spassvögel" Die "Spassvögel" schrieb am 3 April 2022 um 13:23
Wir hatten ein tolles Wochenende! Das Haus ist genial, wir kommen wieder! Lieber Dank!
Fam de Geus Fam de Geus schrieb am 14 März 2022 um 13:11
Bedankt voor de hele fijne gastvrijheid en de prachtige boerderij waar we heerlijk van hebben genoten! We geven jullie en DIKKE 10 voor dit fijne verblijf. Fijne groet van Fam de Geus.