De dagelijkse boodschappen
Helenaveen is ingericht op zijn omgeving: de Peel. Het is een klein, rustig dorpje. Groepen die een weekend bij ons verblijven en de keuken willen gebruiken, rijden voor de dagelijkse boodschappen een dorpje verder. In Liessel en Deurne vind je supermarkten, een bakker, een slager en een groenteboer.

Deurne heeft zijn eigen dorpskern met gezellige terrasjes op de markt. De weekmarkt staat hier op vrijdag. Rondom de markt liggen straatjes en pleintjes met alles wat u nodig heeft. Van supermarkt tot kleding en van kantoorartikelen tot een drogist.

Een dagje winkelen
Wie echt een dagje wil gaan shoppen heeft ook keuze in de omgeving. Wilt u de grote merkketens af of lekker struinen tussen de kleinere winkeltjes dan kunt u terecht in Eindhoven (30 minuten), Venlo (25 minuten) of Roermond (35 minuten). Deze steden zijn groot genoeg voor een hele dag winkelplezier. Voor je het weet sta je weer met tassen vol nieuws bij de OranjeHoeve op de stoep!
In deze grotere steden vindt u alles wat u nodig heeft voor een dagje winkelen. Loop door de straten en over de pleinen en ontdek allerlei leuke winkeltjes! Ook aan terrasjes, lunchrooms en restaurants ontbreekt het natuurlijk niet in deze steden.

Meer informatie:
www.landvandepeel.nl/nl/activiteiten/winkelen
www.visitnoordlimburg.nl/nl/winkelen

Openbaar vervoer
In het weekend is er in Helenaveen helaas geen openbaar vervoer. Op weekdagen rijdt er een kleine bus naar het treinstation en het centrum van Deurne.