Fietsen, wandelen en nog meer!

Natuurlijk is de OranjeHoeve een perfect beginpunt van een wandeling of fietsroute. Er lopen verschillende fiets- en wandelroutes langs de Oranjehoeve
Wandelschoenen aan en je loopt direct een van de mooiste wandelgebieden in.
Fiets van de auto en je haakt meteen aan bij een van de prachtige routes in de streek: ‘De Peel’.
Heb je geen mogelijkheden tot het meebrengen van een fiets? Een fiets of solex huur je in de omgeving.

De bekende knooppuntroutes kun je bij de Oranjehoeve oppikken. In de dorpskern van Helenaveen bevindt zich een knooppunt met een landkaart. In de Hoeve zelf zijn kaarten aanwezig waarop je deze knooppunten kunt vinden.

Fietsen en wandelen is in deze omgeving ‘natuurlijk genieten’! Je vermaakt je prima in het mooie landschap van de Peel. Heerlijk genieten in de volop aanwezige natuur.
Ook voor de Bourgondiërs onder ons ontbreekt er niets. Binnen een half uur lopen of een kwartier fietsen zit je al op het eerste terras! Lekker genieten van een kop koffie met Limburgs gebak. Of misschien heb je al trek in een borrel met een hapje!

“Ik heb erg genoten van de mooie omgeving,
mede dankzij de tips die ik van jullie kreeg.”

Wij helpen je graag op weg. Ook adviseren we je graag over de verschillende routes. Zelf wonen we al jaren in de Peel, dus we weten precies waar je moet zijn! We hebben tips over de mooiste routes in de omgeving. Of loop je liever dwars door de Peel en laat je de bekende routes graag links liggen? Daarvoor hebben wij ideeën genoeg!

Bij het plannen van een verblijf wil je misschien al eerder weten waar je aan toe bent.
Of wil je iets actiefs ondernemen, maar even geen zin in fietsen of wandelen? Er zijn genoeg mogelijkheden. Bijvoorbeeld het huren van scooters, solexen, tochten door de peel, etc.

Neem thuis alvast een kijkje op:

www.depeelnatuurlijk.nl
www.landvandepeel.nl
www.visitnoordlimburg.nl
www.route.nl